Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Tijd voor zelf?

Momenteel heeft Sonnetje het gevoel dat ze te weinig aan zichzelf toekomt. Reden daarvan zit ‘m in het sociale leven. En dan met name in de opvang van vriendinnetjes waarvan de relaties sneuvelen. Die meiden huilend op de stoep laten staan kan Sonnetje niet. Maar het resultaat daarvan is dat ze al te lang geen enkele avond lekker met katten, thee en boek op de bank heeft kunnen lummelen. Hm. Hoe dit op te lossen?

3 Reacties to “Tijd voor zelf?”

  1. Nee zeggen? Is dat een optie? 😉

  2. Daar is Sonnetje nou juist zo slecht in 😦

  3. Zet je bel een avondje uit. Denk aan hoe ze dat doen in een vliegtuig dat crasht: je moet eerst zelf je zuurstofmasker opzetten, voordat je een ander gaat helpen. Probeer het zo te zien: alleen als je goed voor jezelf zorgt, kun je aan ander opvangen. En twee avondjes voor jezelf is toch niet teveel gevraagd??
    Fijne zondag en liefs
    Kakel


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: