Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Frustratie

Mannen… Sonnetje zal ze nooit begrijpen. Zo ook Vage Scharrel niet. Van het begin af aan is bekend dat Vage Scharrel nooit geupgrade gaat worden naar iets als ‘partner’ of hoe je ’t ook zou willen noemen. Een heel belangrijke reden daarvoor is dat Sonnetje, ondanks enkele leuke kanten, niet in zijn huisje-boompje-beestje-plaatje past.
Voor de op dit vlak behoorlijk rationele Vage Scharrel wint dat punt het van hoe het voelt. En dat snapt Sonnetje nog altijd niet. Voor haar is ‘het voelt goed als ze samen zijn’ (en dat voelt het, vinden ze beide) het allerbelangrijkste. En dat die momenten (te) schaars zijn, en dat ie ook heus wel wat minder leuke kanten heeft, telt voor haar minder zwaar. Voor haar telt steeds zwaarder zijn ‘zal ik nog es iemand tegenkomen die in mijn plaatje past?’, dat af en toe opduikt. Met vanavond als dieptepunt ‘misschien moet ik toch maar es zo’n datingsite proberen’. Sonnetje staat na 2 jaar op het punt om ‘m toe te gillen: “zoek jij maar je plaatje uit de postordergids, dan ga ik verder met het echte leven!”.

3 Reacties to “Frustratie”

  1. Misschien tijd om (definitief) knopen door te hakken en idd verder te gaan? Meer mannen dan kerken, weet je toch? 😉

  2. Tja, je hèbt er mannen bij… De mijne vind ik na meer dan twintig jaar nog steeds een kanjer en liggen nog regelmatig dubbel van de lach. Dus het kan wel! En dat is echt niet omdat ik altijd zo gezellig ben 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: