Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Jeetje zeg, dat valt niet mee!

Dinsdag. D-day. Om kwart over acht belde de meneer van de dierenambulance aan. Hij kwam Held & Boef vangen zodat ze naar de dierenarts konden om te worden gecastreerd. Ja, sneu! Maar helaas noodzakelijk.
Boef was heel snel gevangen, Held kostte wat meer tijd. Maar voor 9 uur was het hele stel bij de dierenarts.

Aldaar heeft Sonnetje meteen zeer duidelijk gemaakt dat er geen lampekappen, rompertjes etc mochten worden aangebracht. Waarom de dame aan de balie in eerste instantie zei ‘maar daar merken ze niet van hoor, dat doen we als ze nog slapen’. Zucht…. waarom denkt ze dat de dierenambulance Sonnetje moest helpen?! Omdat de rooie donders zich zo makkelijk laten vangen en optillen?!

’t Middags bijtijds het stel opgehaald. En toen begon het…. Sonnetje had gedacht dat ze vooral boos zouden zijn op haar. Was het maar waar! De heren herkennen elkaar niet meer. Na een doorwaakte nacht vanwege het gekrijs en gegil was Sonnetje ten einde raad. Inmiddels waait er feromonenspray door het huis, is er rustgevende muziek (healing touch voor dieren, dank buurvrouw) en is Sonnetje reeds twee nachten uit logeren geweest.

Net een uurtje thuis, en slechts twee woedeaanvallen van Held & Boef. Het gaat dus beter. Maar ‘we’ zijn er helaas nog niet. Nog even volhouden dus 😦

Geen reacties to “Jeetje zeg, dat valt niet mee!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: