Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Timing!

SCHRIK! AARGGGHHHH! Tot haar grote ontsteltenis zag Sonnetje zostraks dat Boef wormen lijkt te hebben. Gatver! Maar ook: wat nu?! Want morgen stapt Sonnetje in het vliegtuig naar Rome. En pilletjes geven aan katten die ze zelf niet eens kan vangen kan ze niet verlangen van de oppas. Zucht….

Een speurtocht op het wereld wijde web leert dat er toch heus ook wormenkuren voor katten bestaan in vloeistofvorm! Pfew, da’s een hele opluchting! Snel besteld, hopelijk wordt het ook snel bezorgd. En heeft F de eer om het door twee bakjes natvoer te prakken, en het de heren voor te schotelen. Wish him luck!
beaphar-diagnos-wormgranulaat-kat

2 Reacties to “Timing!”

  1. Breng ze anders de volgende keer maar bij mij. Ik heb vroegah in asiels straatkatten moeten ontwormen. Moet ik wel eerst even vragen of Bella het goed vindt dat we logees krijgen. Mevrouw huiskonijn ziet ons als haar personeel…

  2. Oh, dan heb je idd ervaring met paniekangsthazen als Held & Boef! Zal ik binnenkort Bella komen uitleggen dat ze Held & Boef dan als extra personeel moet beschouwen? šŸ˜‰


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: