Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Ze weten het nog niet….

maar als Sonnetje morgenochtend met hulp van vriendinnetje P kans ziet de rooie donders te vangen, dan gaan ze naar de dierenarts! En als ze thuiskomen, dan zijn het je-weet-wel-katers….

Slechts denkbare scenario is: Held & Boef ontspringen de dans, en de dames gaan naar de huisarts voor een tetanus injectie en wat hechtingen. Best denkbare: de beestjes springen uit zichzelf in hun mooie reisbox en gaan naar de dierenarts.

Duimen jullie voor ons?

385353_4425832240324_1575150870_n

4 Reacties to “Ze weten het nog niet….”

  1. Ik lees niet of het gelukt is. Ik lees hier helemaal niets mee nadat je dit gepost hebt. Hebben jullie het overleefd? (ik doel hiermee op Sonnetje en vriendin P want om de mannen maak ik mij zo druk , die redden zich wel)

  2. Alle vier overleefd, geen zwaar gewonden. Maar ook geen geslaagde poging. Toen Boef zijn niet meer zo kleine lijf toch onder de oven wist te manouvreren hield het op… Maar gezien de pure paniek bij beide mannen, wordt voor de volgende ronde (op advies van de dierenarts) de dierenambulance ingeschakeld. Sonnetje moet nog even een afspraak maken…

  3. De dierenambulance inschakelen? Dat is wel ff heftig voor een bezoekje aan de dierenarts. Nou ja, beter dan ruzie maken 😉
    Groetjes Kakel

  4. Ronde 1 hebben we kansloos verloren 😦 Ondanks dat Boef inmiddels best een knuffelkater is, en ik sinds twee weken zelfs Held mag aaien als ie rondloopt, breekt er dikke paniek uit als ik ook maar met twee handen tegelijk aai. Laat staan vasthouden. Of oppakken. En de herinnering aan de armen van de meneer in ’t asiel die ze heeft gevangen…. Dan maar de vakmensen inschakelen!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: