Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Tentje

Nu alle leuke plannen voor dit jaar weer vorm krijgen, is Sonnetje ook maar weer es in een ‘projectje’  gedoken. Een aantal jaren geleden heeft ze een heuse grotemensentent gekocht, waar ze nog altijd heel blij mee is. Stormvast, stahoogte, en best makkelijk op te zetten. Maar… gekocht om in de auto mee te nemen, oftewel: niet bepaald een lichtgewicht ding.

Het ‘projectje’ is dus: op zoek naar een lichtgewicht tent, die makkelijk op te zetten is en die stahoogte biedt. En vooral dat laatste maakt het moeilijk. Veel lichtgewicht 2 of 3 persoonstentjes, maar allemaal met hoogte varieren van 1.10 meter tot max. 1.50 meter. En dat is laag!!! Maar… Sonnetje kwam er één tegen die aan bijna alle voorwaarden voldoet, de Vaude Chapel. Ruim genoeg (in ‘de vestibule’ 1.85 meter hoog), slechts 4 kilo en ziet eruit als snel op te zetten. ’t Enige is dat ie toch wat duurder is dan Sonnetje in gedachten had…..

Een rondje Google levert op dat de verkoopprijs van dit schoons varieert van € 734 tot € 399. Wat een verschillen zeg! Blij dat Sonnetje bij grotere aanschaffen standaard een rondje Google doet. Het meest fijne van het rondje is overigens in dit geval dat de laagste prijs wordt gevraagd door een grote outdoorzaak in haar eigen stadje! Dus toch maar even een belletje eraan wagen en vragen of ie er inderdaad op voorraad is….

Vaude Chapel 2p

Geen reacties to “Tentje”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: