Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

In the pocket!

Dat was een drukke ochtend zeg… Sonnetje zat ruim voor 10 uur klaar met een hele berg gegevens rondom zich verzameld. Want vanaf dat tijdstip konden de vouchers worden gescoord waarmee uiteindelijk de campingplaatsen voor het festival Into the Great Wide Open in september op Vlieland kunnen worden geboekt. Wat een traject zeg…. Maar, het is gelukt! Twee vouchers binnen, dus dat zijn alvast twee tentplaatsen. Als enkele anderen er ook doorheen zijn gekomen, dan heeft de hele bende een plekje voor z’n slaapzak.

Tegelijk met Sonnetje zat Vriendinnetje P ook startklaar. Zij mocht de wachtrij voor PinkPop tickets trotseren! En dat heeft ze heeeeel goed gedaan 🙂 Ook daar een succesvol eindresultaat. Dat maakt dat de dames erg blij zijn dat ze maanden geleden al een hotelletje in Maastricht hebben gereserveerd. Kom maar op PinkPop, met je prachtige line-up dit jaar!

En omdat PinkPop nu definitief op de planning staat, kon ook eindelijk de boot naar Terschelling worden geboekt. Want ja, omdat PinkPop nu niet met Pinksteren is maar naar achteren is geschoven, valt dat samen. Sonnetje weet nu dat ze op maandag 17 juni van Maastricht naar Harlingen rijdt om van daar naar Terschelling te varen en het festivalgevoel nog heerlijk een aantal dagen vast te houden.

Geen reacties to “In the pocket!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: