Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Poppenkast

Benedictus heeft ’t opgegeven. Nu vindt Sonnetje dat echt alleen maar goed nieuws! Buiten dat ze zelf niets met het geloof heeft, heeft ze helaas nooit iets menslievends of ruimdenkends aan die man kunnen ontdekken. In haar ogen heeft ie alleen maar aangezet tot haat richting minderheden, en behoud van overbevolking, aids en overige narigheid in de derde wereld landen. Triest. Die mensen hebben toch ook recht op een beter leven!

Maar wat Sonnetje zich ook realiseerde, is dat ze eind maart weer naar Rome gaat. Gewoon, om te genieten van Rome. Niet om te genieten van een gigantische poppenkast rondom de verkiezing van Ben’s opvolger. En de hordes anders-dan-Sonnetje-denkenden die dat ongetwijfeld naar de stad lokt… Ze hoopt dus van harte dat dat verkiezingstraject heeeeel vlotjes verloopt, en alle narigheid achter de rug is als P en zij op 25 maart voetjes op Romeinse bodem zetten!

473100

Geen reacties to “Poppenkast”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: