Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Altijd tevreden, maar dan ineens…

De webwinkel waar Sonnetje gisteren naast de nieuwe krabpaal ook meteen weer brokjes voor de rooie donders heeft besteld, heeft nog nooit reden tot klagen gegeven. Ook genoemde bestelling is keurig bevestigd. De track & trace nummers staan erbij. Gisteravond gekeken op de site van PostNL, en de hele handel stond op bezorgen vandaag tussen 13 en 15 uur. Vanmorgen nog even gekeken en… de bestelling staat nu op zaterdag leveren!

Een rondje maken op google en facebook leert dat dit bedrijf blijkbaar vaker leveringsproblemen heeft en daar vooral NIET over communiceert. Sommige orders blijken weken onderweg te zijn. En de helpdesk blijkt zeer slecht engels en al helemaal geen nederlands te spreken. Dat geeft geen warm gevoel.Voor een bedrijf dat in Nederland gevestigd is.

Nadeel van dit hele gedoe is vooral dat het lastig inschatten is wanneer je voor de levering thuis moet blijven. Sonnetje heeft op een dusdanig tijdstip besteld dat ze dacht de bejaarde buurman er niet mee op te zadelen, want dat is het standaard afleveradres voor alle buren die niet thuis zijn. En dit keer is ’t best groot en zwaar wat er geleverd wordt.

Sonnetje heeft al een help-tweet gezonden en daar nog geen reactie op ontvangen. Moet ze zich serieus zorgen maken? Het creditcardbedrijf maar bellen om de betaling terug te vorderen? Hm, niet fijn.

Geen reacties to “Altijd tevreden, maar dan ineens…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: