Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Winterkriebels

Hij is er, eindelijk! Koning Winter! ’t Heeft voor ’t eerst dit jaar gevroren, en dus worden alle schaatsliefhebbers meteen weer een beetje zenuwachtig. Sonnetje is nog niet zenuwachtig, maar toch hoopt ook zij dat het inderdaad echt door gaat vriezen, zodat de ijzers weer uit het vet kunnen. Welke ijzers, dat hangt af van welke wateren beschaatsbaar zijn. Voor kleine wateren heeft Sonnetje nog altijd haar bejaarde kunstschaatsen, alwaar zij lekker gek op kan doen. En voor als het serieus wordt, heeft ze ook een paar heuse noren tot haar beschikking. Maar tot het zover is geniet ze vooral van de gezonde droge winterse lucht. Morgen maar weer es lekker naar het strand!

Spaarne - Molen de Adriaan | februari 2012

Spaarne – Molen de Adriaan | februari 2012

2 Reacties to “Winterkriebels”

  1. Mooi plaatje! Doet echt Hollands aan…Van mij mag het ook best nog een tijdje vriezen, maar 1 februari moet de lente beginnen. Ik vrees alleen dat de natuur zich niets van mij aantrekt 😉

  2. 1 februari is misschien wat snel Kakeltje! Maar half februari mag het van Sonnetje ook wel lente worden hoor. Maar ze wil heeeeel graag voor die tijd nog even schaatsen, maar vooralsnog ligt er nergens in de regio een goede ijsvloer. Nare sneeuw… 😦


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: