Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

O jee!

Een nieuw jaar, nieuwe energie! Zou je denken… Maar helaas. Sonnetje is het nieuwe jaar begonnen met een heuse buikgriep. Inmiddels hersteld, maar nog zo ontzettend moe, dat je er moe van zou worden.

Gelukkig heeft Sonnetje weer even een projectje waar ze zich op kan uitleven, en dat is de kompjoeter. Deze heeft op kosten van de fruitfabriek een nieuwe harde schijf gekregen. Da’s fijn! Iets minder fijn is dat er een fout zit op de back-up schijf, waardoor de Time Machine ‘m niet herkent en Sonnetje dus alles zelf moet overzetten, programma’s opnieuw moet installeren etc. Daar is ze gisteren een halve dag mee bezig geweest (Vage Scharrel was zo moe dat ie ’s middags toch maar ging slapen), en vandaag klust ze verder. Kijken of ze de printer weer geïnstalleerd krijgt, alle Adobe software opnieuw installeren etc.

Tussendoor maar een frisse neus halen. ’t Is tenslotte het eerste droge weekend sinds september!!! Dat de zon niet schijnt vindt Sonnetje niet eens zo erg. Geen plu, regenjas of wat dan ook nodig, wat een feest!

Eén reactie to “O jee!”

  1. vage scharrel ?
    duidelijk te lang niet geweest hier…


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: