Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Heerlijk gekerstdineerd!

Sonnetjes favo familielid is Sis, oftewel schoonzus I. Eigenlijk sinds een paar weken ex-schoonzus I, want ze houdt het na bijna 18 jaar gezien met broer. En Sonnetje kan haar geen ongelijk geven 😦 Maar ondanks die nieuwe status blijft I Sis. Omdat Sis moet werken met de kerstdagen, valt er die dagen voor de dames niets te kerstdineren. En dus is dat evenement gewoon een dagje vervroegd.

Op kerstavond togen de dames in hun nette kleedje naar Restaurant De Zee om aldaar samen te genieten van elkaars gezelschap, meer dan verrukkelijk eten en soortgelijke wijn. Het was KERST! Compleet met kerstliedjes, kaarslicht, hartelijke bediening etc. Aan tafel is er is heerlijk bijgekletst, er is terug- en vooruitgekeken en er zijn weer nieuwe plannen gemaakt. Met een lach en een traan. Een heerlijke avond!

Voor degenen die constateren dat de rest van de fam niet genoemd wordt nog aanwezig was: dat klopt. Zij houden niet van ‘dat gedoe’.

zee

Eén reactie to “Heerlijk gekerstdineerd!”

  1. Prima toch? Hebben jullie een gezellige en smakelijk avond gehad. Ook zonder gedoe 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: