Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Hoor de wind waait….

Stormweer. Heerlijk weer om binnen te blijven, pot thee bij de hand en wat aanrommelen. En dat is precies wat Sonnetje doet vandaag. ’t Gaat wel steeds beter met haar, mede dankzij bloeddrukpillen-zonder-bijwerkingen, maar dat wil helaas nog niet zeggen dat ze barst van de energie.

Deze zondag wordt dan ook grotendeels gevuld met wat computeren, boek lezen, thee drinken, wat klusjes op de naaimachine doen (da’s ook erg lang geleden zeg), een wasje draaien en lachen om wat de gekke kittens doen. Held & Boef kijken in opperste verbazing uit het raam, en denken dat ze de rondvliegende bladeren kunnen vangen. Not! Hahaha!

Het enige inspannende vandaag wordt hopelijk het concert van Rufus Wainwright vanavond in de HMH. Maar of Sonnetje daar naartoe gaat hangt ook af van hoe vriendinnetje P zich voelt. Want ook die hangt in de lappenmand….

Eén reactie to “Hoor de wind waait….”

  1. Ah…je “moet” jezelf ook tijd voor nietsdoen te gunnen 😉 Is hartstikke belangrijk. Ik houd op zondag regelmatig een pyjamadag en kan het je van harte aanbevelen!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: