Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

De 3e ronde

Vorige week had Sonnetje weer een ‘medisch weekje’. Op woensdagochtend bloed prikken en ’s middags bloeddruk meten. Deze laatste was niet goed, werd meteen al geconstateerd. Sonnetje was helaas niet verrast. En dus op vrijdag een afspraak bij de huisarts, waar toen inmiddels ook de uitslag van het bloed binnen was. Ook niet goed. Dit keer niet zo slecht dat huisarts in paniek schoot, maar toch nog steeds zeer zorgwekkend. Een bloeddruk van 90 om 150 en een kaliumwaarde van 3.1 (was 2.7 moet minimaal 3.5 zijn), is niet bepaald reden voor een feestje. En omdat Sonnetjes klachtenlijst* ook duidelijk aangaf dat het niet goed zat met de pillen, zit ze vanaf zaterdag op wederom nieuwe. De 3e ronde dus!

Omdat huisarts het inmiddels ook niet meer zo fijn vindt, is de controle aangescherpt. Volgende week moet Sonnetje wederom bloed laten prikken, en twee dagen later bij de huisarts komen voor uitslag en bloeddruk meten. Ze is weer benieuwd…. Duimen jullie dat het nu eindelijk es met sprongen vooruit gaat??

 

* Klachtenlijstje:
– de ruis in haar hoofd is weer toegenomen
– ze heeft geen eetlust! Voor Sonnetje is dit dus echt niet normaal….
– haar darmen doen pijn
– ze houdt weer vocht vast in haar benen
– is weer vreselijk futloos
– etc etc etc

Eén reactie to “De 3e ronde”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: