Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Ze zijn best stoer!

Voor twee heel bange en schuwe kittens die bijna niet te vangen waren in het asiel, doen Held & Boef het heel goed! Ze hebben op de 1e dag de benedenverdieping al verkend, eten en drinken goed en weten de kattenbak te vinden, en ze zijn gisteren zelfs boven wezen rondneuzen. Ook als Sonnetje thuis is springen ze op de bank, hobbelen door de kamer etc. Maar heel dichtbij komen, dat doen ze niet. Maar so far so good!

Gisteravond heeft Sonnetje wat foto’s naar het asiel gemaild. Daar hadden ze om gevraagd, omdat ze eigenlijk niet durfden hopen dat het enigszins relaxte huiskatten zouden worden. Sonnetje hoopt dat ze blij zijn met het resultaat tot nu toe! En dat broertje & zusje ook nog een plekje vinden, want die zijn achtergebleven in Leerdam 😦

Eén reactie to “Ze zijn best stoer!”

  1. Ze zien er anders behoorlijk gebruiksvriendelijk uit. Zitten gezusterlijk nast elkaar op de vensterbank…je had het slechter kunnen treffen. En Held en Boefje ook 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: