Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Wel of geen nieuwe huisgenoten?

Sonnetje heeft haar weekendplannen afgezegd vanwege een overdaad aan niesbuien en gesnotter. Ze is dus voor de verandering weer es grootverbruikster van Kleenex. Aandelen omhoog!

Nu Sonnetje onverwacht een dag thuis lummelt, al proestend en snuitend, is ze zo dom geweest om weer eens een kijkje te nemen op ikzoekbaas.nl … Daar kwam ze Daan tegen. Wat een snoesje! Even verder lezend blijkt Daan ook een broertje en zusje te hebben. Oeps… Sonnetje had het vage plan opgepakt om weer eens twee katten in huis te nemen. Maar drie? Maar ja, ze kan er toch ook niet Daan en of Dave of Diva wel nemen en de ander laten zitten??? Dilemma…

 

4 Reacties to “Wel of geen nieuwe huisgenoten?”

  1. Wat een dotjes zijn het! Tja, twee of drie…Ik kan dat niet voor jou beslissen, hè? Maar ik vind ze wel alle drie léuk! Ik ga je stalken om te kijken wat het geworden is…

  2. Helaas! Deze drie D’s zijn al aan iemand beloofd. Sonnetje vindt het erg jammer, want wat zijn ze snoezig! Ze heeft wel besloten om nu door te pakken, en eerdaags een aantal asiels hier in de regio te bezoeken.

  3. Het plaatselijk asiel (oh, sorry, dierenopvangcentrum) schijnt ook kittens te hebben. Maar geen foto’s online van de droppies. Beetje dom zou Maxima zeggen. Maar goed, mocht je daar komen op je ronde langs de asiels dan weet je waar je koffie kan komen tanken (ook kattenreismanden te leen btw)

  4. Koffie komen tanken? Reismand lenen? Wil dat zeggen dat de grote stoere B niet eens aanbiedt om mee te gaan dan????? Da’s zeker risicovermijdend gedrag.

    Op 14 okt. 2012, om 14:49 heeft


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: