Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Resultaat projectje werkkamer

Vandaag zou Sonnetje helpen in de kinderboekenwinkel. ’t Is de drukste zaterdag van de kinderboekenweek. Maar helaas is ze nog steeds niet van haar blaasontsteking verlost, waar ze gisteren wel haar tweede kuur voor heeft gehaald. Een andere dan de eerste, in de hoop dat deze wel helpt.

Tussen alle plaspauzes in heeft Sonnetje aan haar ‘projectje werkkamer’ geewerkt. Het leegruimen had ze al gedaan, dus ze kon meteen van start met het monteren van het kastje. Na eventjes gedacht te hebben dat er onderdelen ontbraken (het blijft IKEA toch?!), bleek er ergens nog een doos te staan. Compleet! Het knutselen kon beginnen. En het resultaat mag er zijn, al zegt ze het zelf:

 

Na het kastje en na een adempauze en veel thee was de uitschuifbare eettafel aan de beurt, die dienst gaat doen als naaitafel, administratiehoek en alles wat verder handig is. Slechts één blaar heeft het project gekost, verder verliep ook dit deel van de klusmiddag vlekkeloos. Rond half vijf kon Sonnetje vriendinnetje P optrommelen om de tafel op z’n poten te helpen zetten.


Conclusie is wel dat ontwerpers van IKEA echt wel een schroefjesfetish moeten hebben…. Sonnetje kan voorlopig even geen schroef meer zien.

Eén reactie to “Resultaat projectje werkkamer”

  1. Prachtig! Helemaal mooi ende goed geworden. Overigens liggen de Burda’s hier geduldig te wachten. Leuke projectjes voor de winter staan erin.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: