Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Er rust geen zegen op?

Da’s een uitdrukking waar Sonnetje als niet-gelovige niet zoveel mee heeft, maar als het gaat over haar afspraak met de naaldenmevrouw, dan komt ie toch nu bij haar op.

Enkele weken geleden stond er een afspraak gepland. Deze ging over, omdat er op de A10 een vreselijk ongeluk was gebeurd waardoor Sonnetje erg lang heeft stilgestaan en het naalden-uurtje inmiddels wel was geweest.

Vandaag zou ze voor de herkansing. Zou, want het lukt weer niet erg. Haar ouwe trouwe Polo laat haar namelijk in de kou staan! En in de regen. Hij wil niet starten… en als het Sonnetje wel lukt om ‘m aan de praat te krijgen, dan houdt ie na 3 seconden z’n mond weer. Wat moet je daar nu mee? Issie in staking vanwege het enorme zeikweer? Hekel aan kou en regen, net als het baasje? Vorig weekend had ie er nog lol in op de weg!

Sonnnetje neemt eerst nog maar ’n bakkie koffie. Daarna moet ze maar gaan bedenken bij wie aan te kloppen om te ontdekken waarom Polo niet wil. Is het de accu? De bougies? Iets anders misschien?

Geen reacties to “Er rust geen zegen op?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: