Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

En weer een week voorbij!

Alweer bijna een week verder! Het weekend was niet veel soeps (het weer ook niet, dat hielp niet), dus Sonnetje heeft niet heel veel gedaan. Wel is ze zondagmiddag met vriendinnetje P. naar de film To Rome with love geweest. En die was erg de moeite waard! Zeker als je zoals P en Sonnetje vaker in Rome bent geweest, en dus heel veel leuke plekjes herkent. En plekjes ziet die je nog niet kent. Op het lijstje voor het volgende bezoek aan die mooie stad! Dusse… als iemand weet waar zich die mooie groene muur bevindt waar een lange rij waterstralen uit spuit, dan hoort Sonnetje dat graag.

Meer Bewegen Voor Ouderen…
Deze week is Sonnetje toch weer begonnen met (indoor) fietsen. ’t Gaat niet goed, maar wel elke dag een beetje beter. Er is dus nog hoop! De Tour is nog niet in zicht, maar als de wind buiten wat af zou nemen gaat een rondje Zandvoort toch zeker alweer lukken.

Leuke plannen
Sonnetje had het vage plan opgevat om komend weekend misschien weer es richting Vage Scharrel te gaan, en dan de racefiets achterin de auto mee te nemen om aldaar wat te gaan toeren. Die plannen gaan niet door, want Vage Scharrel meldde hedenochtend dat ie juist richting Sonnetje komt. Gezellig! Nu nog even bedenken of zelf koken het gaat winnen van uit eten gaan, want in dat eerste geval moeten er voor die tijd toch even serieus boodschappen gedaan worden.
Hopelijk zijn de weergoden de komende dagen wat vrolijker gestemd. Sonnetje heeft namelijk wel zin in een stevige strandwandeling met Vage Scharrel. Zonder enorme hoosbuien, dat wel graag.

Geen reacties to “En weer een week voorbij!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: