Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Tijdelijk parttimer

Gisteren was Sonnetjes eerste werkdag sinds vele weken. Baas en baas-van-de-baas hadden meer dan drie weken geleden al besloten dat Sonnetje dan maximaal met halve dagen zou beginnen. Wat zorgzaam, en wat een steun! Dat deed en doet Sonnetje goed.

Het voelde wel gek om op maandag om 10 uur binnen te wandelen (Baas: “Nee, ik wil je echt niet al om half 9 hier zien! Start rustig op.”). Voordeel was dat er bij de Starbucks niemand stond te wachten, en dus de sojacappuccino vlot geregeld was. Bij binnenkomst op de afdeling werd er druk gezoend door alle directe collega’s (communicatie afdeling, alleen maar meiden dus), en daarna lekker bijgekletst. Wat een warm welkom! Sonnetjes inlog werkte nog, en dus werd de computer opgestart en de inbox geopend. Zoals verwacht explodeerde die bijna, maar kon gelukkig vrij veel meteen worden weggegooid wegens reeds afgehandeld door collega’s of omdat het gewoon commerciele meuk was.

Met baas afgesproken dat het deze week inderdaad halve dagen zijn, en dat dat maandag opnieuw wordt bekeken. Ook begint Sonnetje met slechts een paar klussen die geen harde deadline hebben, zodat ze er rustig weer in kan komen. Zoals baas had ingeschat, stort Sonnetje ’s middags overigens nog wel enigszins in. Maar dat mag, en dat voelt erg luxe. Maar de conclusie is gelukkig wel dat alle uitstapjes met lieve vriendinnetjes veel goed hebben gedaan! Er heerst veel meer rust in Sonnetjes hoofd, het lijf wil weer wat beter en het begin van het verwerken van de verliezen is gemaakt.

 

Geen reacties to “Tijdelijk parttimer”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: