Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Knoop doorgehakt: tijd voor Sonnetje

Zaterdagnacht lag Sonnetje te woelen en te draaien in bed. Ze kon, ondanks enorme vermoeidheid, de slaap niet vatten. Veel te druk in het hoofd, het was allemaal niet meer stop te zetten. Wat een narigheid gebeurt er toch om een mens heen, en dat naast alle eigen gezondheidsperikelen. Sonnetje heeft dan ook bedacht dat het wijs is om maar gewoon vrij te nemen voordat ze (weer) instort. Zo gezegd, zo gedaan. Dankzij lieve teammanager op zondag geregeld dat vanaf heden de vakantie alvast ingaat, en extra lang duurt.

Deze week is er dus ineens tijd en hopelijk ook de rust om het lichaam meer rust te geven, en het hoofd ook. Vrijdag volgt dan een ongetwijfeld emotionele dag, het definitieve afscheid nemen van A. Daar ziet Sonnetje nogal tegenop, maar daarin is ze niet de enige. En ze hoeft er gelukkig ook niet alleen naartoe.

Na die hele nare dag moet ze samen met T, die niet alleen vriendin van A is maar ook nog schoonzus, maar es bespreken of er een week later inderdaad gekampeerd gaat worden. Tijdens het Op ‘e riid-uitje van twee weken geleden was gekozen voor Rugen als plan A. Met als plan B ‘daar waar de zon dan wel schijnt’. Tips zijn welkom šŸ™‚ Randvoorwaarden: niet langer dan een dag rijden (zeg dus zo’n 800 km), en niet vreselijk toeristisch.

Nu dan eerst maar een kopje koffie. Buiten, in de zon.

Geen reacties to “Knoop doorgehakt: tijd voor Sonnetje”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: