Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Zo oneerlijk!

Eind november kregen 3 vriendinnetje van Sonnetje slecht nieuws. Met 1 van de dames gaat het gelukkig heel goed (huidkanker onder controle), 1 ligt in het revalidatiecentrum (herstellen van meervoudige hersenbloeding) en van 1 dachten we dat het heel goed ging, in haar strijd tegen acute leukemie.

A. is een enorme vechter! En met resultaat. Dachten we allemaal. Maar afgelopen week, vlak voor de kritische grens van ‘100 dagen na de beenmergtransplantatie’ was bereikt, voelde ze zich niet lekker. Had ze pijn in haar rug. Terug naar het ziekenhuis. Eerst geen paniek. Toch nog wat onderzoekjes. En nu… nu is ze opgegeven. Zo ineens! A trekt ze zich terug in zichzelf, wat Sonnetje wel kan begrijpen. Want geef zo’n oordeel maar een plek, dat kan toch niet! Fijn dat iedereen meeleeft, maar hoe face je al die familie, vrienden, bekenden?

Zaterdag was een groot deel van de vriendengroep mee Op ‘e riid naar de Bosplaat. Samen met Sonnetje dachten velen dat A volgend jaar ‘gewoon’ weer gezellig met man en kinderen van de partij zou zijn, en alleen dit jaar moest missen. Maar die kans is er dus nu niet meer. Tenzij er nog een wonder gebeurt…

Geen reacties to “Zo oneerlijk!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: