Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Zielig

Gisteren kwam Sonnetje extra vroeg terug van de zandhoop omdat ’s middags de verjaardag van C werd gevierd in het revalidatiecentrum. Omdat boten nu eenmaal op vaste tijden varen, had ze een half uurtje over. Tijd voor een kopje thee in een knus tentje!

Zo gezegd, zo gedaan. Maar… nadat dat theetje bezorgd was, stootte de serveerster tegen Sonnetjes tafeltje, waardoor het glas gloeiend hete water omviel. Resultaat: geen verjaarsvisite, maar een bezoek aan de spoedeisende hulp. Een flinke brandwond op het bovenbeen, waar de blaren meteen open braken en een stuk huid gevoelloos is. Hoe het eruit ziet, daarover zwijgt Sonnetje maar. Heden morgen moest ze voor controle weer terug naar de Poli Chirurgie, en later deze week nog een keer.

Sonnetje voelt zich wel een beetje zielig, en zou nu graag even lekker wegkruipen in de sterke warme armen van Vage Scharrel. Maar waar is die als je ‘m nodig hebt? Oh ja, braaf aan het werk en dus niet bereikbaar voor een knuffel 😦

Geen reacties to “Zielig”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: