Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Leuke weekendplannen

’t Is weekend! En daar houdt Sonnetje van! Maar ja, wie niet? Vandaag heeft Sonnetje een heel rustig dagje. ’s Morgens nog even thuis gewerkt, ’s middags naar de kapper en daarna met ’n mooi boek op de bank (Skippy dies). Want lekker fietsweer is het vandaag in elk geval niet.

Zaterdag gaat ze ‘iets gezelligs’ doen met vriendinnetje P uit M. Nog geen idee wat, want de dames wachten even af wat het weer gaat doen. Kan dus zowel iets van een high tea worden, als een fijne wandeling. Of een bezoekje aan de sauna. Of… of… of… Ja, alle mogelijkheden zijn open!

Zondag gaat Sonnetje met andere vriendinnetje P (die ‘om de hoek’ woont) naar een lezing van o.a. Redmond O’Hanlon in het Teylers Museum. Daar kijkt ze enorm naar uit! Op televisie komt deze meneer altijd heel interessant en bevlogen over, hopelijk geldt dat dus ook voor de lezing! Verslag volgt. Voor nu: fijn weekend allemaal!

Bron foto: VPRO.nl

Geen reacties to “Leuke weekendplannen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: