Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Het vervolg – 2

Vanmorgen ging Sonnetje voor het hartfilmpje. Raar hoor, zo’n ‘filmpje’. Ze plakken allemaal van die rare  stickertjes op je huid, sluiten daar draadjes aan aan, en dan rolt er een papiertje uit de printer. Die de assistentes helaas zelf niet kunnen lezen, dus de uitslag is nog niet bekend. Geduld… en ja, dat heeft Sonnetje niet altijd in ruime mate 😦

Ook kreeg ze een bloeddrukmeter om die tot morgenochtend moet blijven zitten. Echt fijn werkt dat niet. Elk half uur slaat ie aan (tijdens de nacht elk heel uur), en mag Sonnetje haar arm niet bewegen. Dus fijn snel doortypen op de werklaptop is er niet echt bij. Maar ach, ’t is voor een goed doel. Morgenochtend moet ie weer worden ingeleverd, en dan hoopt Sonnetje daar wel nog diezelfde dag iets van te horen.

Ondertussen neemt ze maar een rustgevend kopje kamillethee…

Geen reacties to “Het vervolg – 2”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: