Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Het vervolg – 1

Vanmorgen moest Sonnetje terug naar de huisarts. Uitslag van bloed- en urineonderzoek waren goed. De bloeddruk was helaas nog steeds sky high, en de huisarts constateerde ook nog een ‘hartruisje’. Dat overigens prima veroorzaakt kan worden door die belachelijk hoge bloeddruk. Woensdag gaat Sonnetje wederom terug. Dan voor een hartfilmpje, en voor een 24-uurs bloeddrukmeter.

Ook vroeg huisarts naar de medische geschiedenis van haar familie. Nu had Sonnetje al een poging gedaan om daar wat duidelijkheid in te krijgen, maar dat leverde weinig op. Straks gaat ze nog maar es een rondje bellen. Misschien weeet zus-van-moeder iets meer.

Geen reacties to “Het vervolg – 1”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: