Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Toch maar weer de medische molen…

’t Gaat al een tijdje niet echt heel super met Sonnetje. Vreselijk moe, heel vaak hoofdpijn, gezeur met darmen en nog heel veel kleine dingetjes meer. Nu kwam daar ook nog een brandend gevoel op de huid van een voet bij terwijl ze geen zon had gezien, en dat was de druppel.

Vanmorgen de huisarts gebeld, vanmiddag geweest. Mevrouw huisarts hoorde Sonnetje aan, zag ook niet direct een overkoepelend geheel in alle vage klachten en besloot eerst maar es de bloeddruk te meten. Aangezien haar gezicht enigszins vertrok had Sonnetje ook voordat ze iets zei wel in de gaten dat dat niet helemaal goed was. Een tweede meting enkele minuten later bracht ook geen goed nieuws: 172 over 102. Pfoe he…. da’s niet best.

Morgen rondje lab, en vrijdag weer terug voor nog een rondje bloeddrukmeten en de uitslag van ’t lab. Sonnetje is erg benieuwd wat er verder nog uitkomt. Hopelijk iets waar wat aan te doen is! Sonnetje wil haar energieke zelf graag terug, met energie voor ’n sociaal leven en voor haar opleiding, die heel leuk is maar niet de volle aandacht krijgt die het verdient.

Eén reactie to “Toch maar weer de medische molen…”

  1. Op medische onderzoeken zit niemand echt te wachten, maar niet lekker in je vel zitten is helemaal niks. Hopelijk is het onschuldig en kan er iets aan gedaan worden… Voorlopig verdient je gezondheid de meeste aandacht.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: