Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Weer een paar kilometers in de benen

Afgelopen zondag is Sonnetje voor ’t eerst sinds heeeeel erg lang weer es met haar racefiets naar buiten geweest. De bedoeling was een klein rondje, om weer een beetje te wennen en omdat ze ervan uitging dat haar conditie zoek was. Vanaf huis via Heemstede naar Cruquius, Haarlemmermeerse Bos, Liniedijk, Vijfhuizerdijk en toen… miste ze het bruggetje bij Schalkwijk. In de veronderstelling dat er nog wel een bruggetje zou komen is ze vrolijk verder gefietst. Om na een hele tijd vol in de remmen te gaan omdat ze zich ineens realiseerde dat ze… langs de Haarlemmerweg bij Zwanenburg fietste! Oeps…. Dan maar dwars door Zwanenburg heen, en via Boesingheliede terug naar het mooie Haarlem! In plaats van ‘een klein rondje om’ stond er ineens bijna 40 km op de dagteller. Tja, rustig aan beginnen he?!

Vandaag heeft ze ’t overigens echt wat rustiger aan gedaan. Via Heemstede naar Hillegom, stukje Vijfhuizerdijk, Bennebroek en terug naar Haarlem. Dat was een keurig rondje van ca. 25 km. Volgende keer misschien maar es noordwaarts fietsen, es kijken waar ze dan uitkomt!

2 Reacties to “Weer een paar kilometers in de benen”

  1. Hi hi, zo kom je nog eens ergens.

  2. Sonnetje denkt na over een navigatiedingus voor op het stuur….


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: