Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

En weer een…

Vanmorgen vlak nadat de wekker ging kwam er ook al meteen een smsje binnen: vriendinnetje M vertelde dat haar schoonpapa was ingeslapen. Jeetje! Da’s al de zoveelste van ‘de ouders van’, en de 2e in drie weken. Wat gaat dat hard zeg. Mag het voorlopig weer even genoeg zijn? Nu was schoonpapa niet meer de allerjongste, en ook meer niet de allerfitste, maar toch is het elke keer weer een schok. En natuurlijk heel verdrietig voor iedereen er omheen.

Inmiddels heeft Sonnetje samen met A. het een en ander geregeld. Normaal doet ze dat met vriendinnetje M, maar ja, die is er nu zelf direct bij betrokken. En andere steun en toeverlaat in deze zaken zit momenteel in New York, dus dat schiet ook niet op. Dus maar even een stand-in ingeschakeld, en dat deed ie best prima. Fijn!

Nu nog even bedenken wanneer Sonnetje naar de zandhoop gaat, welke prive- en zakelijke afspraken er nog even moeten worden afgezegd etc. Maar dat mag op het lijstje voor morgen.

 

Geen reacties to “En weer een…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: