Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Groene vingers – not!

Sonnetje had sinds november 2010 twee plantjes in de vensterbank staan. Ze dacht dat het Jasmijntjes waren. Nu hebben deze plantjes besloten dat ze ’t mooi geweest vinden. Bruin, hangerig. Waterbadje helpt niet meer.

Omdat Sonnetje heel goed weet dat ze geen groene vingers heeft ging ze op het wereld wijde web op zoek naar nepplanten. Tot haar verbazing worden deze heel veel aangeboden, maar al die sites zijn ingedeeld op… plantennamen! Is het een foute aanname dat Sonnetje denkt dat dit niet echt aansluit bij de doelgroep ‘geen groene vingers en dus maar nep in huis’?? Ze heeft 1 van de bedrijven een mailtje gestuurd met het voorstel om een keuze op kleur aan te bieden, zodat het makkelijk kiezen is wat in huis past. Ze kreeg keurig een berichtje terug, met de mededeling dat ze daar echt nog nooit aan gedacht hadden. Is Sonnetje dan de enige die dit reuze handig zou vinden?

Geen reacties to “Groene vingers – not!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: