Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Vrolijke uitjes

Vanavond heeft Sonnetje in een kroegje in Amsterdam de verjaardagsborrel van vriendinnetjes M&H. Morgen gaat ze, wederom in Amsterdam, eten met vriendinnetjes N & J, en zondag gaat ze op bezoek bij vrienden M & J in Den Bosch. Allemaal vrolijke gebeurtenissen dit weekend!

Het etentje was vooraf al hilarisch. J had bedacht dat de dames wel bij een Aziatisch restaurant in Blaricum konden gaan eten. Goed plan! Deze week heeft ze gereserveerd, en de bevestiging doorgemaild. Sonnetje was in verwarring. En checkte bij J of het wel klopte. Hahaha! Amsterdam heeft ook zo’n Aziatisch paleis, en daar bleek de reservering gedaan te zijn! En dus togen de dames morgen richting ’t Olympisch Stadion. Ook leuk!

Geen reacties to “Vrolijke uitjes”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: