Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Weer op ziekenbezoek

vanavond zijn T, M en Sonnetje weer bij C op bezoek geweest in het revalidatiecentrum. De dames hebben laatst besloten om gewoon elke paar weken met z’n drietjes op bezoek te gaan, en daarna een hapje te eten om wat na te praten en de ervaringen te laten bezinken. Deze manier werkt voor hen het beste.

Tot ieders grote verdriet is er weinig tot geen vooruitgang geconstateerd in C haar gesteldheid. Wel merk je dat ze het fijn vindt dat de kakelende dames er zijn. Zij praten bij over hun gezamelijke werkgever, over de daagse dingen die de dames altijd al deelden etc. Je ziet dat C dingen uit het verleden goed herkent (herinneringen aan de tijd Postbank en ING Card, leuke vakantieadressen, de gezellige borrels en etentjes, de shopdagen, de interessante mode ontwerpers etc), maar dat er bij actuele dingen weinig expressie op haar gezicht is.

C haar vriend was er (nog) niet, dus de dames hebben niet kunnen vragen of er een specialist is die een verwachting heeft durven uitspreken.
Het blijft allemaal heel naar. ’t Is een situatie die je helemaal niemand gunt, en die iedereen veel verdriet doet.

2 Reacties to “Weer op ziekenbezoek”

  1. Postbank en ING? Heb jij ook een “bank-achtergrond”??

    Afleiding in de vorm van kakelende kippen doen het vaak goed, is mijn ervaring 🙂

  2. De meesten ‘van ons’ zitten nog steeds in de bankwereld, zo ook Sonnetje. Die doet communicatie bij een onderdeel van dat bedrijf. Maar werkt hard aan haar opleiding Web Developer, omdat ze ’t nu toch wel over een andere (lees zzp-ende) boeg wil gooien!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: