Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

En toen ging het progamma weer om!

Voor dit weekend had Sonnetje vanalles gepland staan: de kapper, huiswerk maken, koken voor en bijkletsen met een vriendinnetje, zondag naar ’t Kinderboekenmuseum met de dames van de kinderboekwinkel, en die avond op verjaardag bij I. En ineens gebeurt er dan iets, en gaat het programma om. Vriendinnetje L haar pappa is overleden. Lag in de lijn der verwachting (erg ziek), maar ’t komt toch altijd onverwacht. L wil graag dat Sonnetje bij de begrafenis is, en die is maandag op de zandhoop. Nu doet Sonnetje dat met liefde, maar als ze toch naar de zandhoop moet, dan liever niet op 1 dag heen & weer.

Gisteravond en vanmorgen is ze dan ook druk geweest met vanalles afzeggen, en vanalles regelen. De bootkaartjes zijn binnen, plekje voor de auto is geregeld en zelfs het bezoekje aan de kapper is geweest. De collega’s weten dat ze er maandag niet is. Nu nog even schoolspullen en wat kleding inpakken, en dan maar door de regen richting Harlingen. Na een koffiemomentje bij T stapt ze dan aan boord bij de EVT. Sonnetje hoopt stiekem dat er geen goede bekenden op de 17 uur boot zitten, zodat ze dan wat aan haar huiswerk kan doen.

Geen reacties to “En toen ging het progamma weer om!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: