Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Op bezoek en geen Fjoertoer

Bezoek aan Filo
Ja ja, ze is er nog! ’t Is alweer een tijdje geleden. Inmiddels is Sonnetje alweer 3 weken terug van haar bezoekje aan Filo in Zweden, wat errug geslaagd was! De aanschaf van een volgend vliegticket staat op het to do lijstje 😀

De dames hadden elkaar snel gevonden op het vliegveld (Filo spotte Sonnetje meteen toen ze door de deur kwam) en na een warm onthaal bleek al snel dat het een gezellig weekend zou worden. De dames hebben veel gekletst, geborreld, gewandeld met de hondjes, en Filo’s laatste spulletjes verhuisd. En toen was het ineens alweer maandagochtend, en moest de tas weer gepakt worden. Snif!

Bezoek aan C
De week erna is Sonnetje met M&T weer op bezoek geweest bij C. Zij is degene die eind november een zware hersenbloeding heeft gehad. Inmiddels is C overgeplaatst naar het revalidatiecentrum aan de Overtoom. Omdat alleen gaan echt te zwaar is, hebben de dames besloten om voortaan elke keer met z’n drietjes te gaan, en daarna samen te eten zodat er nog wat nagepraat kan worden. C kan helaas nog steeds niet communiceren. Het langetermijn geheugen lijkt prima, het kortetermijn aanzienlijk minder. Sonnetje hoopt zo dat er toch nog onverwacht grote verbeteringen op gaan treden…. Ze is echt veel te jong om daar zo als een kasplantje in een bed te liggen. Dat doet pijn.

Het Paasweekend heeft Sonnetje benut om es wat met foto’s te doen. En dan met name alles van 2008 en 2009 in albums plakken (ja, ze is nog van het foto’s PLAKKEN en niet van het bestellen van gelikte boeken) en 2010 en 2011 bestellen. Dat ligt nu allemaal voor haar om ingeplakt te worden. Wanneer is het volgende lange weekend? Leuk klusje voor dan!

Fjoertoer
Na het Paasweekend heeft Sonnetje nog welgeteld 1 dag gewerkt. In die ene dag is ze blijkbaar door diverse al zieke collega’s die toch op het werk kwamen aangestoken, waardoor ze vervolgens met een fijne buikgriep thuis zat. Dikke vrienden met het toilet… bah! Niet fijn. En omdat het best naar aanhield, heeft ze moeten besluiten om geen weekend naar de zandhoop te gaan en dus de Fjoertoer dit jaar niet te lopen. Dat was niet leuk! Ze heeft alweer diverse mooie plaatjes voorbij zien komen. Volgend jaar is ze weer van de partij hoor!

En dan tot slot: enkele plaatjes van Zweden:

 

Eén reactie to “Op bezoek en geen Fjoertoer”

  1. Die foto’s uit Zweden…ik krijg spontaan heimwee! Wat zullen die paar dagen snel gegaan zijn! Weer een hele (positieve) ervaring rijker.

    Je hebt een “rumoerige” drie weken achter de rug. Dapper dat je tussendoor nog aan je huiswerk kunt denken. Over doorzettingsvermogen gesproken…


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: