Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Nieuwe poging!

Sonnetje heeft besloten dat het meer dan hoog tijd is dat ze weer es iets aan haar conditie gaat doen. Afgelopen herfst/winter was niet bepaald een sportieve periode. Deels vanwege rugproblemen, hielspoor in haar linker hiel (wat nog steeds niet genezen is) en deels gewoon vanwege het zeurweer waar ze nu eenmaal slecht tegen kan.

Vrijdag is haar racefiets uit z’n cycletax gehezen (waarin ie deze winter ook niet voldoende is gebruikt) om vervolgens mee naar buiten te gaan voor een gezond rondje in de frisse lucht. Helaas een kort rondje, want er bleek een oneffenheid in haar voorband te zitten, wat bij elke omwenteling een schokje in de schouders gaf. Niet echt prettig. ’s Middags meteen maar met de fiets naar de vrienden van BikePlanet toe, met het idee dat er waarschijnlijk gewoon een nieuwe band om moest. Maar nee! Die vrienden daar hebben gewoon spuitbusjes met spulletjes waarmee ze oneffenheden er weer uitduwen. Wauw! Enne… het kostte ook nog es niets. Dat zijn nog es vrienden!

Gisteren was Sonnetje zoals gezegd druk met haar opruimwoede. Vandaag iets minder, en dus gaat de fiets – zonder hobbeltjes in de band – straks weer fijn mee naar buiten. Zin in!

5 Reacties to “Nieuwe poging!”

 1. Klinkt goed… You go girl!

 2. Tnx P! Kan wel merken dat het buiten zwaarder fietsen is dan binnen. Voel nu al nekspieren enzo…. niets meer gewend. Maar was wel even fijn! Ongeveer een half uurtje gefietst en dat zonder helemaal buiten adem te raken!

 3. Altijd trickie zo na de winter. Ik vind het zelf ook lastig om langzaam weer op te bouwen maar is wel nodig. Awel, over een maand gaat het alweer en stuk beter moet je maar denken. Ik probeer dat ook in het achterhoofd te houden.
  Puike gasten trouwens bij de fietsplaneet.

 4. Ziet er gelikt uit.
  Ik rijd op een Colnago Dream B-stay en die woont in de woonkamer.
  Je kan beter wat extra rust nemen dat je van je klachten af bent, dan wanneer je alles overhaast en langer uit de running bent 😉

 5. Wijze woorden @Mirjam! ’t Heeft lang geduurd voor ik me daarbij neer kon leggen, maar dat lukt steeds beter. Nu alweer een paar weekjes niet gefietst, maar voor komend weekend staat het weer op de planning. Lekker buiten! Overigens fijn om te horen dat niet alleen mijn racefiets de luxe heeft om in de woonkamer te wonen 😉 Hopelijk geniet jij ook van het heerlijke BUITENfietsweer!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: