Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

De stoom kwam er bijna uit….

vandaag heeft Sonnetje zomaar ineens de kolder in haar kop. Nadat ze haar belastingpapieren (digitaal) had ingevuld kreeg ze de kriebels. Opruimen! Nu! Te beginnen met de administratie… Da’s namelijk in geen jaren gedaan. Sonnetje had de gemakzuchtige gewoonte om gewoon alles in mappen te proppen en er nooit meer naar te kijken. Nu heeft ze alles van voor de bewaarplichtige 5 jaar in een keer weggewerkt. Er zaten zelfs nog fakturen van Libertel bij… iemand nog enig idee wat dat voor bedrijf was? Ze heeft alles door de papierversnipperaar gehaald. Die meerdere keren alarmerend om een pauze vroeg vanwege de plotselinge overuren. Vier (!) vuilniszakken vol gezellige papiersliertjes staan er in de gang. Wow! Ineens heeft ze aan 1 grote ordner voldoende om haar spullen in op te ruimen. In plaats van 7. Dus: ruimte in de kast! Fijn.

Waar zal ze morgen meer verder gaan? Enne…. zijn dit nu lentekriebels, of is ze de troep in huis gewoon weer es zat? Nou ja, wat het ook is: het helpt wel om weer wat overzicht te creeren!

Eén reactie to “De stoom kwam er bijna uit….”

  1. He lekker is dat. Een opgeruimd gevoel. Leuke foto bij het stukje! 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: