Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Plof… joepie!!!

Vorig weekend viel eindelijk de brief op de mat waarin stond dat Sonnetje echt gaat starten met haar opleiding! Blij blij blij…. er zijn blijkbaar eindelijk voldoende cursisten door de intake-ronde gekomen. Op 15 maart start ie, de opleiding Web Developer, bij het Media College in Rotterdam. Niet echt naast de deur, maar dat heeft ze er graag voor over.

Het zal wel wennen worden. Een jaar lang elke donderdagmiddag en -avond ‘naar school’. Vrijdag staat dan in het teken van thuiswerken (want donderdagmiddag niet bij de baas) en studie. En waarschijnlijk een deel van het weekend ook wel. Hm, waar in het schema plant Sonnetje dan al haar sociale activiteiten? Dat moet dan nog maar even blijken.

Geen reacties to “Plof… joepie!!!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: