Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Het lukt nog niet zo goed

dat genieten van elke dag. De zieke vriendinnetjes blijven in Sonnetjes hoofd rondspoken, vooral C. Veel verdriet, wat gelukkig gedeeld kan worden met andere lieve vriendinnetjes. Sonnetje en alle andere betrokkenen hebben gisteren gehoord dat er eigenlijk geen hoop meer is voor C. Maandag is geprobeerd haar wakker te laten worden, wat een nieuwe bloeding tot gevolg had. Donderdag nieuwe poging gedaan, maar ze komt niet uit haar eigen coma. En reageert zo goed als niet op wat voor prikkels dan ook. Sonnetje realiseert zich dat de gezellige bijkletslunch die afgelopen donderdag in haar agenda oppopte nooit meer plaats zal vinden. Net als die shopmiddagjes, borrels en etentjes etc etc etc.

Samen met vriendin en collega M heeft ze besloten niet naar het VU te willen om afscheid te nemen. In Sonnetjes gedachten holt C vrolijk rond, in haar hippe jurkjes en op haar enorme hakken, met wapperende maar keurig gemodelleerde lange blonde haren. En dat houdt ze graag zo.

Geen reacties to “Het lukt nog niet zo goed”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: