Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Hij valt best mee…

omdat Sonnetje toch regelmatig thuiswerkt, en het ernaar uit ziet dat zij dat volgend jaar vanwege haar opleiding wekelijks blijft doen, heeft ze nu toch maar zelf een ‘gewone’ laptop besteld, zodat het leenexemplaar van de afdeling terug kan. Sonnetje hoort jullie denken ‘Ze heeft toch al haar felbegeerde AaiMek staan?’. Ja, dat klopt! Maar omdat het Remote Access systeem van haar werkgever haar hele Mek overneemt en daar na afloop blijkbaar troep op laat staan waardoor haar kostbare Mek niet meer wil, weigert ze om daarop te Remoten. En dus die laptop. De goedkoopst mogelijke 15″ zo ongeveer. Vandaag werd ie bezorgd. Sonnetje heeft ‘m uitgepakt, braaf de instructies gelezen, ‘m aangezet en geinstalleerd en hij deed ‘t! Ook de USB muis (zonder draadje, joepie!) eraan gekoppeld, en de printer geinstalleerd. Daarna meteen maar de rommel voor Remote geregeld, en jaaaaa…. het werkt! Het is geen gebruiksvriendelijke Mek, maar hij valt best mee…

Bijkomend voordeel: terwijl Sonnetje op haar lapflopje Remote, kan ze gewoon genieten van de muziek die uit haar AaiMek schalt! 🙂

2 Reacties to “Hij valt best mee…”

  1. Dat nieuwe windows 7 valt idd alleszins mee. Dingen zitten in elk geval op de plekken waar je ze zou verwachten. Grappige is, dat op ’t werk de Apple mensen er al snel mee uit de voeten konden, terwijl de Windows lui zitten te foeteren dat alles ineens anders is hahaha
    Microsoft heeft dit keer eindelijk ‘ns goed afgekeken ; )

  2. Ah, is dat de reden voor niet al teveel strijd! Sonnetje vond ’t al verdacht dat ze nog niet de neiging had gehad ’t ding uit het raam te gooien 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: