Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Het roer gaat om!

Sonnetje sleept zich alweer een hele tijd door de dagen heen. De ene keer gaat het beter dan de andere, maar echt energiek, nee da’s een tijd geleden. Maar deze week heeft ze de knoop doorgehakt, het roer gaat om!

Na lang zoeken, vergelijken, wikken en wegen heeft ze zich deze week ingeschreven bij het Media College in Rotterdam. Bij voldoende aanmeldingen start in januari de opleiding Web Developer, en daar heeft ze onwijs veel zin in! Doel is natuurlijk duidelijk: weg bij de baas, en voor zichzelf aan de bak! En dus: wie er vanaf december 2012 een leuke webklus heeft, keep Sonnetje in mind! ๐Ÿ˜‰

4 Reacties to “Het roer gaat om!”

  1. Wat een verrassing! Gaf het nieuws je gister het laatste zetje of was dat toeval? Stoere stap hoor!

  2. Nee, da’s toeval. Eigenlijk wil ik al heel lang iets anders (en ergens anders), maar vond ik het heel moeilijk om te bedenken Wat dan. Het afgelopen jaar ben ik voornamelijk met intranet-projecten bezig, wat ik heel leuk vind. Maar eind dit jaar is dat klaar, en dan… dingen die ik niet leuk vind! En dus moet ik mezelf maar es een flinke schop onder m’n kont geven, en actie ondernemen. Duim jij voor me dat er voldoende aanmeldingen zijn en de opleiding dus ook door gaat???

    En die mededeling van gisteren, ach, die had ik wel verwacht. Kijk naar de conculega’s en de markt en dan was het voorspelbaar.

    Op 4 nov 2011, om 18:29 heeft

  3. Ik duim al!
    En anders kan je ook Grieks gaan studeren, die kunnen wel wat slimme bank- en communicatiemensen gebruiken. ๐Ÿ˜›

  4. Hoor net op ’t journaal dat ook Italie wel es om kan vallen. En ook van dat land vind ik dat ze wel een beter communicatiepersoontje kunnen gebruiken. Mijn Italiaans is slecht, maar toch heeeeeel veel beter dan m’n Grieks! Enne… wonen in Rome lijkt me geen straf ๐Ÿ™‚


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: