Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

7. Geef je mening over je eigen lichaam

alweer zo’n moeilijke! Een mening over haar eigen lichaam… Dat lichaam daar is ze zelf niet altijd vrienden mee. Als ze het bedekte totaalplaatje bekijkt is ze wel redelijk tevreden. Als ze alle losse onderdelen in ogenschouw neemt, zou ze graag overgebakken worden. En dan alles enigszins in verhouding tot elkaar laten bakken. Zodat laarzen in de juiste schoenmaat ook om haar kuiten passen. En een spijkerbroek die om haar kont past ook aansluit bij haar taille. En dat een leuk bloesje in de juiste breedtemaat ook om de borsten past. En zo nog een heleboel meer.

2 Reacties to “7. Geef je mening over je eigen lichaam”

  1. Há…. Ga je zoeken op Google naar die challenge die ik ook bij Elsje zag, kom ik op jouw blog én blijk je me nog te volgen ook, haha! Ik heb nog nooit commentaar van je gezien dus het komt als een verrassing dat ik mijn naam daar op rechts zie staan 🙂

    Grappig.

  2. Sonnetje leest veel blogjes (en is een trouwe bezoekster van de jouwe), maar is idd geen groot commentator…


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: