Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

3. De vijf meest memorabele dingen voor jou in 2011

In willekeurige volgorde zijn dat:

  1. Met vriendinnetje M. naar IJsland geweest!!! Sonnetje en M kennen elkaar al bijna hun hele leven, maar waren slechts 1x eerder samen op pad geweest. Die andere keer was toen ze 17/18 jaar waren, en op hun Puchjes een rondje Nederland gingen doen.
  2. Sonnetjes papa ging met pensioen en daar is eindelijk weer es een familieportretje geschoten. Het laatste gezamenlijke plaatje dateerde uit het jaar 2000, toen Sonnetje het op haar hals had gehaald om een giga familiereunie te organiseren in de Wierschuur. Wat overigens een erg geslaagd weekend was.
  3. Vriendinnetje E. emigreerde naar Canada. Sonnetje is haar wandelmaatje kwijt. Een wandelmaatje waar je urenlang bijna stilzwijgend naast kan lopen, maar ook diepzinnige gesprekken mee kan hebben. Een wandelmaatje dat hetzelfde tempo wandelt. Een wandelmaatje die ze al kent vanaf het 1e jaar HBO. Een wandelmaatje dat ze mist, om al deze en nog veel meer redenen.
  4. Het is het jaar van de veertigers. Sonnetje & P trapten vorig jaar oktober af, in augustus heeft haar laatste klasgenootje van vroeger ook deze respectabele leeftijd bereikt.
  5. De zomer die geen zomer was 😦

Geen reacties to “3. De vijf meest memorabele dingen voor jou in 2011”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: