Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

1. Lees je horoscoop voor vandaag en vertel wat daarvan klopt

Even googelen leverde een groot aantal daghoroscopen op. Sonnetje heeft ze niet eerst allemaal gelezen, maar gewoon geklikt op daghoroscoop[punt]org. Hier komt ie:

Vandaag is de perfecte dag voor de verwachte uitwisseling van ideeën met een belangrijk persoon. Zorg er wel voor dat je het vertrouwen van mensen niet beschaamd. De kern van je boodschap zal overkomen, en je krijgt feedback, maar er moet later nog wel wat worden uitgelegd. Geduld en een lange termijnvisie zijn zeer waardevol, omdat het verwachte resultaat niet op de korte termijn te verwachten is.

En wat Sonnetje erin herkent? Euh, vrij weinig. Ze vindt ‘m nogal cryptisch. De dag was niet perfect, ook niet voor het uitwisselen van niet-verwachte ideeen 😉  Zoals altijd heeft ze wel haar best gedaan om een aantal ideeen over te dragen, maar dat hangt samen met haar vak (communicatie). Feedback… dat moet nog komen. Geduld, daarvan heeft ze geregeld niet voldoende. Die lange termijnvisie wel, maar die wordt niet altijd door anderen gedeeld. En die belangrijke persoon? Niet gesproken vandaag. Of niet herkend als zijnde belangrijk. Kortom: Sonnetjes vertrouwen in de horoscoopwereld is met dit stukje zeker niet toegenomen.

Geen reacties to “1. Lees je horoscoop voor vandaag en vertel wat daarvan klopt”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: