Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Eindelijk zomer?!

Zondagochtend. Koffie. Blauwe lucht. De zomer lijkt eindelijk gekomen te zijn! En wat ’n timing. Op een paar kleine buitjes na heeft Haarlem Jazz het enorm getroffen. En heeft Sonnetje daar enorm van genoten. Vrijdagavond even met vriendinnetje P de stad in geweest. Geluisterd naar het optreden van Krystl bij de Jopenkerk. Was leuk, maar niet spectaculair en had al helemaal niets met jazz te maken. Daarna naar het Proveniersplein, waar een band stond te swingen waarvan de naam iets met Monc was. Wauw! Eclectische jazz, noemden de heren het zelf. En ’t was mooi!

Gistermiddag ging Sonnetje eerst op de fiets naar Santpoort. Lekker & gezellig eten bij E, in de tuin. Da’s toch het ultieme zomergevoel. Flesje prosecco erbij, heerlijke italiaanse hapjes, super! Daarna samen op de fiets de stad in. Niet verder gekomen dan het Proveniersplein, maar erg gezellig. En toen zat het Jazz weekend er alweer op. Ja, vandaag zijn er nog wel een paar optredens, maar daar gaat Sonnetje niet naartoe.

Wat gaat ze vandaag dan wel doen? Hm, goeie vraag. Misschien wel lekker buiten zitten met een boek. Of, als de weersvoorspellingen voor dit stukje Nederland wel goed blijven (in ’t Oosten is dat niet het geval), lekker een stuk fietsen. Naar het strand. En boek mee. Of naar ’t duin. Of… eh…. wandelschoenen aan? Nou ja, eerst nog maar ’n koffie!

Geen reacties to “Eindelijk zomer?!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: