Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

’t Is weer voorbij….

maar het was een erg mooi Oerol 2011! De weergoden deden weer op z’n Oerols mee: regen, (stormachtige) wind, maar ook heerlijke zomerse dagen passeerden de revue. Sonnetje heeft samen met vriendjes & vriendinnetjes veel muziekoptredens bezocht, maar ook zoals gewoonlijk een aantal mooie theatervoorstellingen. Bijzonder was de Peking Opera, waar ze met haar Mama op een zeer stormachtige zaterdagmiddag van genoot, in de circustent waarvan het bij tijden leek dat ie op  zou stijgen. Heel mooi was de monoloog van Karina Kroft, maar ook de voorstelling Oedipus Egypte scoorde hoog. Oostpool maakte samen met een Vlaams gezelschap bij het Duinmeertje een voorstelling over de mens als kuddedier. Erg mooi, vooral door het geweldig goed gebruik maken van de omgeving!

Inmiddels is Sonnetje alweer een paar dagen terug in het Haarlemse, en heeft ze woensdag ook nog es afscheid genomen van vriendinnetje E die samen met haar W en kiddie I naar Canada zijn vertrokken. Om er te gaan wonen. Dat maakt Sonnetje best wel een beetje verdrietig. Maar gelukkig is er Skype!

Geen reacties to “’t Is weer voorbij….”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: