Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Sonnetjes PinkPop Top 3

  1. Foo Fighters
  2. Wolfmother
  3. Kings of Leon

Maar er waren nog vele andere bands die ook heeeeeeel erg de moeite waard waren, zoals Elbow, Lifehouse, Hurts (vanaf ’n afstandje gehoord), Justin Nozuka, Beafsteaks (had Sonnetje nog nooit van gehoord, maar errug goed!), Graffiti6,natuuuurlijk White Lies en Plain White T’s, Scouting for Girls, Go Back to the Zoo, the Gaslight Anthem.

Een beetje tegenvallend was Coldplay. ’t Klonk wel heel goed hoor, maar Sonnetje en P misten de energie die er bij zo’n band toch vanaf hoort te spatten. Ook Kaiser Chiefs kwam niet echt uit de verf. Niet om aan te horen was er ook, maar daar zijn de dames niet geweest. Denk aan Volbeat, Hanson (ja, heus! Die knulletjes-van-toen van Mmmmm Bop!) en the Bloody Beetroots Death Crew 77. Maar ach, daar waren gelukkig genoeg andere liefhebbers voor.

Overige ervaringen? Nou, het bandjesproces liep dusdanig slecht dat de dames over de laatste 100 meter zo’n twee uur hebben gedaan, waardoor ze zowel De Staat als de Manic Street Preachers hebben gemist. Beetje jammer.
Maar het eten was beter dan in voorgaande jaren! Er waren zelfs best gezonde (en ook nog vegetarische) happen te verkrijgen! En echte koffie… zowel bij een lief knus klein wagentje als in de tent van Oxfam Novib.

Sonnetje gaat nog even nagenieten….

Geen reacties to “Sonnetjes PinkPop Top 3”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: