Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

#durftevragen

Momenteel maakt Sonnetje de balans op. En dan met name de balans tussen wat er allemaal in & om het huis moet gebeuren, hoeveel centjes daarvoor beschikbaar zijn en wat Sonnetje zelf kan doen. Het ziet er naar uit dat de balans doorslaat. En dan niet de juiste kant op. En dus: weet iemand toevallig nog een niet te dure maar wel redelijk goede klusjesman in omgeving 023, die buitenom de boel kan schilderen en die ook kan timmeren? Dat laatste is noodzakelijk omdat er een boeideel (zo heet zo’n plank op de rand van het dak toch?) vervangen moet worden, en omdat het tuinhekje besloten heeft dat ‘t  lang genoeg tuinhekje is geweest 😦

En nu gaat Sonnetje maar lekker met een boek in het zonnetje zitten.

Geen reacties to “#durftevragen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: