Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Toch maar weer

Na een paar jaar pauze gaat het er dit jaar toch maar weer eens van komen: we gaan met de eilander vriendengroep (waarvan bijna niemand meer op de zandhoop woont) weer es Op ‘e riid!  Sonnetje heeft het met dezelfde 2 als altijd weer opgepakt, en gelukkig zijn de eerste enthousiaste aanmeldingen al binnen. Ze zijn benieuwd hoeveel karren vrolijke vrienden (met vrolijke aanhang en vrolijke kids) het gaan worden.

Voor de niet-eilanders die dit lezen: Op ‘e riid is niets meer of minder dan met paard en (platte) kar naar de Bosplaat gaan, om met z’n allen te genieten van natuur, het gezelschap en lekker eten en drinken. Vroeger ging er dan ook altijd een ‘speelman’ mee, die de boel met z’n trekzak nog verder opvrolijkte. Binnen onze vriendengroep hebben we zowaar ook nog een echte speelman!
Met een beetje mazzel kan er ook nog een botwantje worden gezet, en kan er verse vis op de BBQ.

Geen reacties to “Toch maar weer”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: