Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Sonnetje goes nerd!

Bij Sonnetje op het werk wordt momenteel druk gebouwd aan een nieuwe intranet omgeving. Helaas zijn de requirements door deze en gene niet zo enorm diep doordacht, zodat het nu geen dummyproof sharepointje wordt ‘as is’, maar een ietwat heleboel ingewikkeldere variant waar je zonder XHTML en CSS niet ver mee komt. Aangezien het werven van een nieuwe contentmanager nog in de kinderschoenen staat en Sonnetjes collega’s weinig geen feeling hebben met al deze stof, raadt u ongetwijfeld al wie er met spoed op cursus kan….

Met veel moeite heeft Sonnetje twee vrijdagen leeg geveegd (sorry voor iedereen die weer es is afgezegd!). Lesdag 1 is komende vrijdag, lesdag 2 is op 3 juni. En dus weet Sonnetje alvast dat ze dit jaar wederom niet aanwezig is om de vele fanatieke en stoere roeiers binnen te gillen in de haven van West 😦

Gelukkig is het bijna Oerol!

Geen reacties to “Sonnetje goes nerd!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: