Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Cultureel weekendje

Afgelopen weekend had Sonnetje niet alleen enorm veel last van hooikoorts, ze had ook nog es een best wel druk programma. Waar ze noodgedwongen overigens nog wel het een en ander had uitgesloopt. Zoals daar was de verjaardag van Favo Nepneef. Maar die schade haalt ze wellicht komend weekend in.

Zaterdagavond zat Sonnetje met diverse collega’s in een geimproviseerd theater in Castricum, om collega E te bewonderen die mee choreografeerde, speelde en danste in de voorstelling FAMED van het gezelschap C-Squad. De voorstelling was een soort parodie op alle Idols, X-Factors etc waar we mee om de oren worden geslagen. Goed gelukt, veel gelachen en genoten van de vele gouwe ouwes die voorbij kwamen.

Zondagmorgen reeds Sonnetje al bijtijds richting Amersfoort. Daar ging ze eindelijk weer es bij E op bezoek. Bijkletsen, wandelen, en…. realiseren dat het misschien wel de laatste keer was dat ze elkaar zagen. E. gaat namelijk met man & dochter emigreren naar Canada. En gezien Sonnetjes enorm beroerde evenwichtsorganen, ligt het niet direct in de lijn der verwachting dat ze in het vliegtuig stapt om helemaal daar naartoe te gaan. De limiet ligt wel zo’n beetje op 3 uurtjes. En dus hebben de dames afgesproken om deze week es te kijken of ze alletwee begrijpen hoe Skype werkt. U leest het resultaat van deze testsessie nog wel es šŸ˜‰

’s Avonds stond er weer een ‘cultureel verantwoord’ uitje op het program. Samen met vriendinnetje P. ging Sonnetje naar het Patronaat. Alwaar FISH acte de presence gaf. Twee jaar geleden stond ie er ook al. Toen verre van nuchter, prachtig zingend, tussendoor razend & tierend en onverstaanbaar Schots aan het bezigen. Gisteravond was dat anders. Hij was (behoorlijk) nuchter, grappig, scherp, warm en nog veel meer en bracht een geweldige akoestische show, samen met gitarist Frank Usher en een keyboardspeler Foss Paterson. Zowel de verhalen tussendoor als de nummers kwamen echt binnen. De dames waren er stil van. En genieten nog na.

Geen reacties to “Cultureel weekendje”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: